A kiválasztott termék a kosárba került!
6 db sertés köröm
1 db sertés farok
1 db sertés első csülök
1 db sertés fül
1 fej fokhagyma
Ízlés szerint só
Ízlés szerint bors
A megtisztított húsokat felrakjuk főni.
A főzőedény alján mindig legyen egy rács vagy fedő, ami megvédi a húsokat a leragadástól és leégéstől. Mivel nagyon sokáig kell főzni, ennek nagy jelentősége lesz. Tegyük bele a fokhagymát, sót és a borsot, de már ne forraljuk!
Nagyjából 85 fokon főzzük, amíg a húsok könnyedén leválnak a csontról. Kitartás; ez akár 6-8 óra is lehet. Majd hagyjuk langyosra hűlni és kiszedjük a csontokat.
Kis tálakba, tányérokba porciózzuk a húst és felöntjük a kocsonya lével. Ízlés szerint; fokhagymás pirítóssal vagy friss, vastag kenyérszeletekkel fogyasszuk.